I vår butik, som också fungerar som vår utställningslokal, hittar du våra allra senaste kreationer. Du kan  gå runt och titta på föremålen och kanske hittar du något som du vill köpa, vilket givetvis gör oss extra glada. De föremål du finner hos oss är till största delen skålar, vaser karaffer och liknande bruksföremål. Till formen finns de både i raka, nupna, rundade, ovala och i osymmetrisk design, samt tillverkade i olika tekniker och med olika egenskaper och färger.

Butiken-hyttan

Vi tillverkar även konstglas i framförallt Marqueteri de Verre-teknik. Vi är väldigt stolta över alla våra produkter, men kanske särskilt konstglaset. När du köper en produkt från oss kan du vara säker på att du får en produkt som är handgjord, unik och tillverkad med kärlek till glas. Vi tillverkar enbart i små serier. Om du vill ha ett unikt föremål eller ge bort en unik gåva är det hos oss du hittar vad du söker. Vill du ha något riktigt unikt skall du prata med oss. Kanske kan vi gemensamt skissa fram den produkt du är ute efter. Vi har gjort det vid några tillfällen och både kunden och vi har blivit mycket nöjda med resultatet.

Att möta kunder i butiken har blivit en viktig del för vår skapande verksamhet. Det är kommunikationen med kunder och besökare som många gånger är inledningen till en ny produktionsidé, era frågor, kritik och beröm ger oss kraft att utvecklas och förnyas. Vi älskar det vi gör och hoppas förstås att du skall göra det också.

Välkommen in, våra öppettider är måndag till fredag från klockan 11 till klockan 18 samt på lördagar, från klockan 10 till 15. Om du kontaktar oss innan du kommer kan vi eventuellt även hålla öppet för dig på annan tid.